USPJELI SMO, HVALA SVIMA U samo tri dana, za Alena je prikupljen veći dio potrebnog iznosa

Fotografije ustupila Alenova mama putem udruge 'Ruka u ruci'

USPJELI SMO, HVALA SVIMA U samo tri dana, za Alena je prikupljen veći dio potrebnog iznosa
15 listopada
10:46 2019

Alen Sušić, 13-godišnji dječak iz Cresa, potrebito je dijete s teškoćama u razvoju. Kako smo već pisali, dijagnosticirane su mu spastična cerebralna paraliza, generalizirana idiopatska epilepsija i epilepsijski sindromi, astigmatizam, ekvinovarus oba stopala, živčano-mišićna (neuromuskularna) skolioza i niz drugih stanja.

Dana 12 listopada, u Facebook grupi Udruga roditelja djece s teškoćama u razvoju ‘Ruka u ruci’, pokrenuta je akcija prikupljanja sredstava za kupnju stajalice i komunikatora, čime bi Alenov život postao nešto jednostavniji. Danas, 15 listopada, simbolično na Svjetski dan pješačenja, iz Udruge ‘Ruka u ruci’ stigla je obavijest kako se u samo tri dana prikupio veći dio potrebnog iznosa od 45.000 kuna. Naime, na računu Alenove majke do ovog trenutka prikupljeno je 33.000,00 kn dok je na račun Udruge ‘Ruka u ruci’ uplaćeno 2.605,00 kn, a donacije su pristizale iz svih dijelova Republike Hrvatske, kao i iz inozemstva.

“Alenovi prijatelji i poznanici, učenici škola u Cresu, također prikupljaju donacije prodajom kolačića ovog tjedna čime se očekuje približavanje ukupnom iznosu potrebnom za Alenovu stajalicu i komunikator. Ukoliko bude nedostajao dio iznosa za podmirenje troškova kupnje stajalice i komunikatora, iznos će nadomiriti Alenovi roditelji, dok, ako se prijeđe potreban iznos, Alenovi roditelji će ga donirati Udruzi Ruka u ruci za provođenje aktivnosti Udruge. Kupnja stajalice provesti će se tijekom tjedna i Alen će ju dobiti kroz 2-3 tjedna. Za prilagodbu komunikatora majka već obavlja pozive i potrebne preglede kako bi Alen vrlo skoro dobio i njemu prilagođen komunikator. Hvala svima na uključenju u humanitarnu akciju, širenju ljubavi, razumijevanju, solidarnosti i prihvaćanju svih teškoća s kojima se Alen i njegovi roditelji susreću”, istaknula je u objavi Vedrana Maver, predsjednica Udruge.

Uključivši se odmah pri pokretanju ove akcije, Apsyrtides.info ovim se putem, uz Alenovu mamu, zahvaljuje sljedećim portalima na nesebičnoj kolegijalnosti i prenošenju ove akcije:

Naravno, posebne zahvale idu svim ljudima dobroga srca na nesebičnim donacijama. Alenu Sušiću iz Cresa želimo sve najbolje kroz život!

>> Pokrenuta humanitarna akcija za Alena Sušića iz Cresa

>> Potrebitom dječaku iz Cresa stigla je nova stajalica

PRETRAGA

#OSTANIODGOVORAN

PONUDA POSLOVA

listopad 2019
P U S Č P S N
« ruj   stu »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

GLAS OTOKA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

VREMENSKA PROGNOZA

PLOVIDBENI RED NA LOKALNIM LINIJAMA

ZAKON O OTOCIMA

www.glasotoka.hr
%d blogeri kao ovaj: