Potpisan ugovor o partnerstvu: Počinje proces brendiranja MNK-a Lošinj

Foto: Daniel Lovrečić (MNK Lošinj)

Potpisan ugovor o partnerstvu: Počinje proces brendiranja MNK-a Lošinj
22 siječnja
13:22 2020

Malonogometni klub Lošinj i portal Apsyrtides.info danas su formalno sklopili ugovor o partnerstvu i zajedničkom nastupanju.

Time je započeo proces definiranja dugoročnog identiteta Kluba, konkretnije onoga što ga razlikuje od drugih otočnih sportskih udruga, koje su koristi od projekta i koliko je mali nogomet bitan za zajednicu.

Foto: Daniel Lovrečić (MNK Lošinj)

Težnja kluba je kontinuirano razvijati igrače trenirajući mlađe kategorije, juniore priključivati budućem seniorskom kadru, te uz stručni rad graditi visoke standarde i stabilne temelje. Međutim, ambicije je teško realizirati bez ozbiljnog medijskog partnera, a upravo je Apsyrtides.info prepoznat kao takav s kojim će klub zahvaljujući kvalitetnom izvještavanju znati brendirati proizvod koji se stvara paralelno na Lošinju i u Zagrebu. U digitalno doba sportske se informacije opširno i pravovremeno transferiraju u javnost, a MNK Lošinj je to prepoznao u lokalnome mediju te se ovim činom pozicionira i prepoznaje kao predvodnik sportskih udruga koje ozbiljno shvaćaju svoje postojanje.

Foto: Daniel Lovrečić (MNK Lošinj)

“Već više godina održavanje Web i Facebook stranice MNK Lošinj nije na zavidnoj razini, svodilo se tek na brojke i slova, a nisu se adekvatno pratila ni događanja i aktivnosti kluba. Misli su nam stoga bile usmjerene ka tome da se informacije oko MNK Lošinj konkretnije poprate i tražilo se rješenje. Do toga je konkretno došlo nakon sastanka sa Savezom sportova Grada Malog Lošinja, kada se vidjelo da ima dosta nepoznanica u radu MNK Lošinj, što me je začudilo. Uostalom prije neki dan na Radio Lošinju MNK je zamijenjen s Nogometnim klubom Lošinj. Zato smatram da je Ugovor o partnerstvu i zajedničkom nastupanju MNK Lošinj s portalom Apsyrtides.info pun pogodak”, naglasio je nakon potpisivanja ugovora predsjednik MNK-a Lošinj, Gvido Samardžić.

S činjenicom da je sportsko brendiranje dugotrajan i vrlo kompleksan proces radi čega je potrebno provesti mudru strategiju kako bi se postigli vidljivi rezultati slaže se osnivač i urednik portala Apsyrtides.info, Vedran Morin.

“Primjetno je da malonogometni klub Lošinj ide u smjeru kreiranja sportske etikete i ponosan sam što je Apsyrtides.info u ovako ranoj fazi svoga postojanja prepoznat kao bitna karika u stvaranju, uvjeren sam, jedne lijepe priče. Hvala predsjedniku i ostalim članovima uprave na povjerenju, kao i trenerima na razumijevanju. Bit ću malo tajanstven, ovo partnerstvo idealan je uvod u ono što tek slijedi”, naglasio je Morin.

Podsjetimo, upravo je MNK Lošinj sa svojom zagrebačkom podružnicom u godini kada nosimo titulu europskog otoka sporta potpisao prvo sportsko finale. Također vrijedi napomenuti, ubuduće sve informacije o radu kluba (rezultati, priopćenja, intervju i ostalo) više nije moguće tražiti posredstvom trenera ili članova uprave ‘povlačenjem za rukav’ već putem adrese e-pošte mnklosinj@mnk-losinj.hr, a koju preuzima službenik za odnose s javnošću kako i priliči klubovima s jasnom vizijom upravljanja. Kompletna organizacijska struktura i dobne kategorije mlađih uzrasta te upisi djece, vizije, planovi i termini treninga bit će objavljeni na novoj internetskoj stranici, koja je trenutno u izradi.

MNK Lošinj:

  1. Predsjednik – Gvido Samardžić
  2. Dopredsjednik – Dean Vidaković
  3. Tajnik – Marko Saganić
  4. Članovi Upravnog odbora – Patrik Vlakančić i Daniel Lovrečić
  5. Odnosi s javnošću – Vedran Morin
  6. Treneri – Dean Vidaković (zagrebačka podružnica, seniori i juniori), Gordan Antoninić (trener seniora i juniora), Dario Brčić (pomoćni trener seniora i juniora), Josip Filković (trener golmana, juniori) Daniel Lovrečić (voditelj omladinskog pogona i trener), Jasmin Šekuljica, Patrik Vlakančić i Petar Vunić (mlađi uzrasti).
  7. Vanjski suradnici/članovi zaduženi za logistiku i organizaciju: Damir Oruč, Luka Mesić, Siniša Kalanj, Dario Vodanović, Seno Mujagić i ostali.

TRAŽILICA POSLOVA

PRETRAGA

NEKRETNINE JADRANSKE HRVATSKE

IZRADA WEB STRANICA

povoljna izrada web stranica

PONUDA POSLOVA

VREMENSKA PROGNOZA

ZAKON O OTOCIMA

siječanj 2020
P U S Č P S N
« pro   velj »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

GLAS OTOKA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

www.glasotoka.hr
%d blogeri kao ovaj: