Apsyrtides.info se širi na sve kvarnerske otoke i pokreće vlastitu televiziju

Ilustracija: Apsyrtides.info

Apsyrtides.info se širi na sve kvarnerske otoke i pokreće vlastitu televiziju
24 siječnja
14:47 2020

Elektronička publikacija Apsyrtides.info pokrenuta je u mjesecu rujnu 2019. godine s ciljem obogaćivanja medijskoga sadržaja na otocima Cresu i Lošinju.

U ova četiri mjeseca portal je posjetilo gotovo 80.000 čitatelja, što je za jednu malu sredinu značajan rezultat i dokaz kako na otocima postoji potreba i želja javnosti za drugačijim oblikom izvještavanja. Treba naglasiti kako je ovolika posjeta zabilježena u vremenu kada je dosadašnji rad usmjeren prema upoznavanju otočana s još jednim medijem, u vremenu kada se koliko toliko improvizira i bori za mjesto među konkurencijom. Stoga svi suradnici portala ne skrivaju zadovoljstvo s dosad učinjenim, ali jednako tako svjesni smo da najbolje (i najteže) tek slijedi.

Tri su detalja koja će uskoro donijeti bitne promjene u radu portala

Paralelno sa skorim širenjem na preostale kvarnerske otoke Krk i Rab, dolazi promjena u samom nazivu portala zbog više razloga, jedan od njih je i spajanje s novim medijem i sve to skupa pokrenut će svojevrsnu lokalnu televiziju. Kao primjer volimo istaknuti partnerski portal RiječanIN. Samim time uz pisano izvještavanje svojim čitateljima ćemo osigurati ton i sliku, kao što smo u nekoliko navrata nastojali učiniti amaterskim snimanjem mobitelom.

Vjerujemo kako su otoci zaslužili da se o njima adekvatnije izvještava osim pukih slova kroz nekoliko šturih rečenica, a bez slike teško je i prepoznati konkretnu emociju i ozbiljnost u glasu sugovornika. Ovom prilikom, dakle, najavljujemo još ozbiljniji pristup te uz podršku čitatelja i sponzora idemo ka tome da postanemo najčitaniji otočni medij na kvarnerskim otocima. Također koristimo priliku pozvati sve koji do sada nisu imali priliku povezati se s nama, da to slobodno učine putem komunikacijskih kanala koji su navedeni u impresumu portala. Naš pristup je vrlo jednostavan – zovite i doći ćemo, besplatno je!

Možete se i pretplatiti na naš YouTube kanal i pregledati dosadašnje priloge ukoliko ranije niste imali priliku.

PRETRAGA

#OSTANIODGOVORAN

PONUDA POSLOVA

siječanj 2020
P U S Č P S N
« pro   velj »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

GLAS OTOKA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

VREMENSKA PROGNOZA

ZAKON O OTOCIMA

www.glasotoka.hr
%d blogeri kao ovaj: