APSYRTIDES.info

Tražimo novinare, kolumniste, fotografe, karikaturiste i zaštitno lice za TV reportaže

Tražimo novinare, kolumniste, fotografe, karikaturiste i zaštitno lice za TV reportaže
29 siječnja
18:39 2020

Dok pojedinci razmišljaju kako da nas ugase mi nastojimo razvijati se u smjeru najposjećenijeg otočnog medija na Kvarneru. Iskustvo imamo, tehniku i financije osiguravamo, a sada tražimo i dodatna pojačanja u timu.

Apsyrtides.info s radom je započeo u drugoj polovini 2019. godine pokrivajući medijski prostor na otocima Cresu i Lošinju. Kako smo nedavno najavili (više na LINKU), sada se spajamo s još jednim otočnim medijem i širimo se na ostale kvarnerske otoke. Najavili smo i pokretanje vlastite televizije kako bi čitateljima kroz sliku i ton osigurali potpunu vizuru obogaćenu emocijom s mjesta izvještavanja. Upravo će pokretanje otočne televizije biti pun pogodak, kako za nas kao medij tako i za naše vjerne posjetitelje i sponzore, koji će konačno dobiti priliku oglašavati se povoljno i na ekranu.

Ukoliko se pronalazite u naslovu i gajite ljubav prema sedmoj sili, student ste novinarstva ili osoba koja ima afiniteta prema toj djelatnosti, posjedujete pismeno i gramatičko znanje, kritičkog ste stava, imate talent u satiri, volite biti sarkastični, posjedujete široku opću kulturu i informiranost iz različitih područja, od politike i sporta do lifestylea tema ili posjedujete knjižicu bogatu najboljim receptima – kontaktirajte nas na adresu e-pošte “losinjpress@gmail.com“. Također tražimo fotografe, amatere ili profesionalce, osobe talentirane za karikature, kao i zaštitno lice portala koje će znati odvažno stati pred kameru.

Područje koje pokrivamo su kvarnerski otoci, a rad je fleksibilan, terenski ili od kuće. Iskustvo nije potrebno, funkcija je trenutno volonterska, ali budućnost donosi mogućnost honoriranja pa čak i stalno zaposljenje kao novinar, ovisno o prikazanom i općenito vašim ambicijama.  Ne ustručavajte se javiti, neka znaju da smo ozbiljni, neka vide da nas ima!

PRETRAGA

KRČKA BISKUPIJA / PRIJENOS MISE

LOŠINJTV

PONUDA POSLOVA

siječanj 2020
P U S Č P S N
« pro   velj »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

APSYRTIDES.info NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

...legenda koja živi...
%d blogeri kao ovaj: