ZATRAŽILI SMO ISTRAGU Koja je to ‘zanimljiva i dobro uigrana ekipa’ koju spominje Rafajac?

Foto: Facebook

ZATRAŽILI SMO ISTRAGU Koja je to ‘zanimljiva i dobro uigrana ekipa’ koju spominje Rafajac?
15 veljače
12:12 2020

U Malom Lošinju se u petak, 14. veljače, dogodio stravičan i nezapamćeni zločin u kojemu je nedužno ubijena 16-godišnja djevojka dok je branila majku od nasilnog napadača, koji je na njih nasrnuo nožem tog jutra nešto prije 7 sati.

Za taj strašni zločin sumnjiči se 41-godišnjeg Osječanina Branka Rafajca, koji posljednjih desetak godina živi i radi u Malom Lošinju. Rafajac je nedugo nakon gnjusnog zločina priveden u PP Mali Lošinj, a sljedećega dana predan je pritvorskom nadzorniku u Rijeci. U međuvremenu se doznaje kako je Rafajac bio liječen u Psihijatrijskoj bolnici u Rabu, ali i da je posljednjih mjeseci odbijao daljnje liječenje.

Ono što smo mi uspjeli saznati, osumnjičeni se na Facebooku skrivao iza presudonima Dudo Kečiga (više na LINKU), te je na istoimenoj stranici unazad dva tjedna prije počinjenja zločina u jednoj od brojnih teško razumljivih i nepovezanih objava spomenuo kako u Malom Lošinju postoji jedna “zanimljiva skupina i prije svega dobro uigrana ekipa koja zna što radi i ne gubi glavu ni u najtežim trenucima”, te da slučaj koji spominje u svojim objavama “neće dobro završiti ni za koga”.

Tim povodom uputili smo zahtjev prema PU primorsko-goranskoj za daljnjom istragom ovih navoda kako bi se uklonila potencijalno opasna skupina ljudi, ukoliko ista uopće postoji ili je samo dio mašte Branka Rafajca. Podsjetimo, Rafajac se u svojim objava pozivao i na suradnju s Građanskom akcijom, ljevičarskom organizacijom koja je poznata po anarhističkim performansima. Na te navode reagirala je i nekadašnja članica GA koja je, kako nam otkriva, bila unazad nekoliko godina u kontaktu s njime jednom ili dva puta te da on nije sužbeno bio član, ali je podržavao samu ideju.

Ukoliko imate saznanja o postojanju ili sumnje u postojanje misteriozne skupine koju spominje Rafajac, možete nam dojaviti anonimno na adresu e-pošte “losinjpress@gmail.com“.

Zahtjev portala Apsyrtides.info upućen PU primorsko-goranskoj

TRAŽILICA POSLOVA

PRETRAGA

NEKRETNINE JADRANSKE HRVATSKE

IZRADA WEB STRANICA

povoljna izrada web stranica

PONUDA POSLOVA

VREMENSKA PROGNOZA

ZAKON O OTOCIMA

veljača 2020
P U S Č P S N
« sij   ožu »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829  

GLAS OTOKA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

www.glasotoka.hr
%d blogeri kao ovaj: