APSYRTIDES.info

Stožer civilne zaštite Grada Cresa pohvalio DVD i ostale volontere

Stožer civilne zaštite Grada Cresa pohvalio DVD i ostale volontere
23 ožujka
12:52 2020

Načelnik Stožera civilne zaštite Grada Cresa Marin Gregorović pohvalio je operativne snage DVD-a koje su preko vikenda u nekoliko navrata intervenirali na mjestima gdje su se okupljali ljudi.

Gregorović je konstatirao da su uočene manje nepravilnosti i da se velika većina Cresana drži propisanih mjera. Odluka o zabrani napuštanja mjesta prebivališta objavit će se posebno.

Istaknuto je da je na otočje stigao manji broj osoba koje su u Zagrebu privremeno ostale bez domova zbog potresa. Stožer će dobiti točne podatke o broju osoba koje su došle na otok i odmah ih objaviti.

Ponovno se pozivaju građani da svoje poznanike upozore da se na otoku strogo pridržavaju svih epidemioloških mjera, a na raspolaganju je dostava namirnica i lijekova preko Crvenog križa. Broj na koji se mogu javiti oni kojima treba dostava je 091 561 4718.

Predstavnici Crvenoga križa izvijestili su da su u izradi posebne iskaznice za volontere. Pohvaljeni su Cresani koji su se u velikom broju prijavili za volontiranje. U suradnji s Patronažnom službom i Udrugom umirovljenika sastavljen je popis starijih osoba na području Grada Cresa kojima treba pomoć u snabdijevanju.

Direktor Komunalnih usluga izvijestio je da se pojačano čiste prostori oko spremnika za odlaganje smeća i drugih mjesta na kojima se ljudi više zadržavaju (npr. bankomati), a predsjednik DVD-a da je napravljen poseban raspored dežurstava kako bi njihovi članovi što manje međusobno kontaktirali, te da se održi operativna sposobnost vatrogasaca.

PRETRAGA

KRČKA BISKUPIJA / PRIJENOS MISE

LOŠINJTV

PONUDA POSLOVA

ožujak 2020
P U S Č P S N
« velj    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

APSYRTIDES.info NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

...legenda koja živi...
%d blogeri kao ovaj: