APSYRTIDES.info

Izdavanje propusnica – kontrolni punkt uspostavljen u Beleju

Foto: Preslika (Google)

Izdavanje propusnica – kontrolni punkt uspostavljen u Beleju
24 ožujka
11:24 2020

Kako bi se uz još restriktivnije mjere spriječilo širenje novoga koronavirusa SARS-CoV-2 , počela se primjenjivati Odluka o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u RH.

Po toj Odluci građanima s prebivalištem na području Malog Lošinja, pripadajućih naselja i malih otoka, Stožer civilne zaštite Grada Malog Lošinja izdaje propusnice zbog vitalnih obiteljskih razloga poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama ili kupnje hrane i osnovnih potrepština.

Stožer civilne zaštite Grada Malog Lošinja propusnice može izdati samo osobama koje imaju prijavljeno prebivalište ili stalni boravak na području Grada Malog Lošinja. Svi ostali propusnice za ovu svrhu trebaju zatražiti od stožera koji djeluje na području općine ili grada u kojem su prijavljeni.

Propusnice za koje je nadležan Stožer civilne zaštite Grada Malog Lošinja izdaju se na temelju zahtjeva predanog putem maila stozer@mali-losinj.hr u kojem se mora izričito navesti imaju li podnositelj zahtjeva, osobe koje napuštaju ili osobe koje se vraćaju u Grada Mali Lošinj izrečenu mjeru samoizolacije. U zahtjevu se mora navesti svrha putovanja.

Na zahtjevu se navode sve osobe (ime, prezime i OIB) koje izlaze ili ulaze na područje Grada Malog Lošinja, te registracija vozila. Isto tako, obvezno se naznačuje datum odlaska i datum povratka. Podnositelj zahtjeva dužan je navesti telefonski kontakt.

Propusnica će se izdavati sukladno podacima navedenim u zahtjevu, vrijedit će samo za osobe navedene na propusnici, a o istim podacima bit će obaviješten MUP i epidemiološka služba.

Po povratku u Grad Mali Lošinj, sve osobe dužne su se javiti dežurnom epidemiologu.

Vrijeme izdavanja propusnica je radnim danom od 8 do 14 sati, a zahtjevi koji pristignu nakon 12 sati bit će izdani sljedeći dan. Skenirana i ovjerena propusnica će se dostaviti mailom na adresu pošiljatelja.

Svi oni koji trebaju propusnicu radi obavljanja posla trebaju se obratiti svojim poslodavcima koji je o izdanim propusnicama dužan obavijestiti MUP (pp.mali.losinj@mup.hr) i Stožer civilne zaštite Grada Malog Lošinja (stozer@mali-losinj.hr).

Iz Stožera civilne zaštite Grada Malog mole građane da se savjesno i odgovorno pridržavaju protuepidemijskih mjera.

Kontrolni punkt uspostavljen je u Beleju, a neovisno o vrsti propusnica, tj. izdaje li ih poslodavac, liječnik ili gradski stožer, treba ih poslati na e-mail pp.mali.losinj@mup.hr.

PROPUSNICE NISU POTREBNE ZA KRETANJE GRAĐANA UNUTAR GRADA MALOG LOŠINJA I PRIGRADSKIH NASELJA KOJA SPADAJU POD GRAD MALI LOŠINJ.

PRETRAGA

KRČKA BISKUPIJA / PRIJENOS MISE

LOŠINJTV

PONUDA POSLOVA

ožujak 2020
P U S Č P S N
« velj    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

APSYRTIDES.info NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

...legenda koja živi...
%d blogeri kao ovaj: