17. siječnja 2021.
404.agency
COVID19 HRVATSKA ISTRA I KVARNER

SPAR uveo dodatne mjere zaštite za djelatnike i kupce u Primorsko-goranskoj županiji

Sa svrhom dodatne zaštite svih djelatnika koji su u bliskom kontaktu s kupcima, u SPAR i INTERSPAR trgovinama u Primorsko-goranskoj županiji postavljene su zaštitne barijere od pleksiglasa kako bi omogućili dodatnu razinu zaštite zaposlenika u interakciji s kupcima.
Takve pleksiglas zaštite postavljene su na blagajnama u SPAR i INTERSPAR trgovinama u Rijeci, Opatiji, Kastvu, Martinkovcu i Selcu. Kako bi dodatno zaštitili djelatnike omogućene su im zaštitne maske, rukavice i dezinfekcijska sredstva.
Slijedeći upute Nacionalnog stožera, uvedena je i regulacija ulaska kupaca u trgovine uz održavanje propisanog razmaka. Također i za sve kupce osigurane su vizualne oznake koje osiguravaju razmak od dva metra, te se redovito dezinficiraju kolica, košare i sve površine u trgovinama.
“I dalje slijedimo sve upute i pratimo najnovije informacije te smo, prema preporukama Kriznog stožera, spremni i na druge potencijalne mjere zaštite”, priopćili su iz SPAR-a.

Sve SPAR i INTERSPAR trgovine rade od 8 do 17 sati, prema uputama i nalogu Kriznog stožera.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")