Novi slučaj oboljenja od COVID-19 na Hvaru, jedan preminuli s Murtera

Getty Images

Novi slučaj oboljenja od COVID-19 na Hvaru, jedan preminuli s Murtera
22 svibnja
12:45 2020

Prema izvješću Stožera civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije, od ukupno 248 obrađenih testova s područja županije jedna osoba iz grada Hvara zaražena je koronavirusom.

Od ukupnog broja obrađenih testova 59 testova je s otoka Brača.  Na području Splitsko-dalmatinske županije izliječeno je 448 osoba. 23 osobe su hospitalizirane. 24 zdravstvena djelatnika nalaze se u samoizolaciji. Tri osobe su na respiratoru i to 2 iz Splitsko-dalmatinske županije i 1  iz Šibensko-kninske županije. Jedna osoba se nalazi u karanteni Hotela Zagreb na Duilovu. Na području Splitsko-dalmatinske županije do sada je zabilježeno 559 slučajeva zaraze koronavirusom. 

Deveti dan u Šibensko-kninskoj županiji nema novooboljelih osoba od COVID-19, tako da je broj oboljelih u toj županiji i dalje 91, a oporavilo se 79 pacijenata.

U KBC-u Split preminula je muška osoba s područja otoka Murtera, rođena 1963. godine, što znači da je s današnjim danom ukupno pet osoba s područja Šibensko-kninske županije preminulo od COVID-19.

Novih slučajeva zaraze koronavirusom nema na području Istarske, Ličko-senjske, Zadarske i Dubrovačko-neretvanske županije, dok za Primorsko-goransku još nisu pristigle informacije.

IZRADA WEB STRANICA

povoljna izrada web stranica

PRETRAGA

PONUDA POSLOVA

GLAS OTOKA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

VREMENSKA PROGNOZA

ZAKON O OTOCIMA

www.glasotoka.hr
%d blogeri kao ovaj: