Online edukacija na Krku: Poslovanje malih iznajmljivača u doba pandemije

Foto (ilustracija): Pixabay

Online edukacija na Krku: Poslovanje malih iznajmljivača u doba pandemije
23 svibnja
08:49 2020

Lokalne turističke zajednice, zajedno s Turističkom zajednicom otoka Krka i Savjetovalištem za obiteljski smještaj Interligo d.o.o. iz Splita organiziraju online edukaciju namijenjenu malim iznajmljivačima, i to na temu Poslovanje malih iznajmljivača u doba pandemije, a koja će se 28. svibnja i 04. lipnja 2020. godine, s početkom u 17.00 sati, odvijati putem ZOOM platforme.

Ovaj će edukativni program donijeti raspravu o sljedećim tematskim cjelinama: (1) uređenju objekata u kontekstu pandemije; (2) prezentiranju smještaja; (3) komunikaciji s gostima; (4) dočeku i ispraćaju gosta; (5) čišćenju apartmana i kuća za odmor; (6) akontaciji; (7) kontaktiranju starih gostiju; (8) administrativnim promjenama (mjere Vlade Republike Hrvatske); (9) predlošcima (COVID-19 protokol, mjere COVID-19, kućni red i slično).

Za sve iznajmljivače s otoka Krka edukacija je besplatna, a prisustvovanje ovome online sastanku potrebno je prijaviti, i to lokalnoj turističkoj zajednici na jedan od sljedećih e-mailova:

– TZO Baška: info@visitbaska.hr;

– TZO Omišalj: info@visit-omisalj-njivice.hr;

– TZO Malinska: info@visitmalinska.com;

– TZO Dobrinj: info@visitdobrinj.hr;

– TZO Vrbnik: info@vrbnik.hr;

– TZO Punat: info@tzpunat.hr;

– TZG Krka: tic@tz-krk.hr.

Kako je broj sudionika ograničen, edukacija će se odvijati u dva prethodno istaknuta termina, što znači da se prilikom prijave potrebno odlučiti za jedan i to jasno naznačiti!

IZRADA WEB STRANICA

povoljna izrada web stranica

PRETRAGA

PONUDA POSLOVA

GLAS OTOKA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

VREMENSKA PROGNOZA

ZAKON O OTOCIMA

www.glasotoka.hr
%d blogeri kao ovaj: