Marketinškoj kampanji ‘Lošinj- vaša otočna oaza’ pristupilo više od 350 privatnih iznajmljivača

Foto: Sandro Puncet

Marketinškoj kampanji ‘Lošinj- vaša otočna oaza’ pristupilo više od 350 privatnih iznajmljivača
01 lipnja
10:30 2020

Turistička zajednica Grada Malog Lošinja u suradnji s članicama u destinaciji započela je objedinjenu marketinšku kampanju “Lošinj – vaša otočna oaza”.

Kampanjom se naglašavaju prednosti Lošinja – otoka vitalnosti, poput blage klime, bioraznolikosti, mora visoke kakvoće, zraka prve kvalitete s više od 200 sunčanih dana godišnje, a provodit će se na ključnim emitivnim tržištima; Austriji, Njemačkoj i Sloveniji.

Važan dio strategije je i akcija “Ferry free” nastala s ciljem privlačenja posjetitelja te obzirom na nastalu situaciju s COVID- 19. Posjetiteljima koji će boraviti u rujnu dulje od sedam noći, Turistička zajednica sufinancira povratne karte trajekta u objektima koji su se odazvali pozivu. Akcija vrijedi za trajektne karte Valbiska – Merag i Porozina – Brestova te za sve rezervacije za rujan, a ostvarene nakon 15. lipnja 2020. godine.

“Do sada se nismo susretali s ovakvim izazovom i zato trenutna situacija, više nego ikada, zahtjeva sinergiju svih dionika destinacije. U akciju su se uključili svi hoteli, kampovi, pansioni, hosteli, lječilište te trenutno više od 350 privatnih iznajmljivača, a sve u cilju kako bi predstavili prednosti Lošinja kao otočne destinacije i našim posjetiteljima pružili dodatnu vrijednost za ponuđenu uslugu”, izjavio je Direktor turističke zajednice Grada Malog Lošinja Dalibor Cvitković.

Više informacija i kompletan popis sudionika ove akcije, odnosno pružatelja usluge smještaja može se pronaći na web stranici Turističke zajednice Grada Malog Lošinja. 

TRAŽILICA POSLOVA

PRETRAGA

NEKRETNINE JADRANSKE HRVATSKE

IZRADA WEB STRANICA

povoljna izrada web stranica

PONUDA POSLOVA

VREMENSKA PROGNOZA

ZAKON O OTOCIMA

GLAS OTOKA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

www.glasotoka.hr
%d blogeri kao ovaj: