POSAO.HR Potražuju se konobari i kuhari na Rabu, Pagu i Viru

Foto (ilustracija): Pixabay

POSAO.HR Potražuju se konobari i kuhari na Rabu, Pagu i Viru
01 lipnja
17:31 2020

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri!

U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Želimo vam sreću prilikom prijave!

Lux Perfectum d.o.o. traži 2 radnika za iznajmljivanje aquaparka i pedalina (m/ž) u Crikvenici. Novozaposlene osobe bavit će se naplatom ulaznica, održavanjem opreme, animacijom gostiju te će odrađivati povremene fizičke poslove. Postoji mogućnost zapošljavanja i studenata. Rok prijave na natječaj je 10.06. Kako bi saznali više detalja kliknite ovdje.

Mlinar, vodeća kompanija u pekarskoj industriji u Hrvatskoj traži prodavača (m/ž) u Crikvenici. Ako vas zaposle bit ćete zaduženi za posluživanje kupaca, rad na blagajni, slaganje i izlaganje proizvoda, ali i za obavljanje drugih srodnih poslova. Od Vas se očekuje barem pola godine radnog iskustva, te SSS. Poslodavac nudi mjesečne nagrade za rezultate, božićnicu, uskrsnicu, dar za dijete, jubilarne nagrade, osigurava radnu odjeću i obuću, deterdžent za održavanje radne odjeće, naknadu za prijevoz (gradski i međugradski), isplatu dodataka na plaću, novčanu pomoć u slučaju dugotrajnog bolovanja. Za više informacija, ali i prijavu kliknite na poveznicu.

Poduzeće Ljubica iz Paga planira zaposliti 2 konobara (m/ž) te 2 kuhara (m/ž). Očekuje se srednjoškolsko obrazovanje te barem jedna godina radnog iskustva. Poslodavac osigurava smještaj. Želite se prijaviti? Kliknite ovdje.

Poduzeće MIOS Samobor traži konobare (m/ž), prodavače sladoleda (m/ž), kuhare (m/ž) i pomoćne kuhare (m/ž) na otoku Viru. Natječaji su otvoreni do 11.06. Sve oglase za posao ovog poslodavca možete pronaći na linku.

Rada Lavoro j.d.o.o. zapošljava prodavača (m/ž) za rad u prodavaonici mješovite robe na otoku Viru. Radi se o sezonskom poslu. Poslodavac očekuje da ste završili trogodišnju ili četverogodišnju srednju školu, dok radno iskustvo nije potrebno. Smještaj je osiguran. Za detalje ovog natječaja, otvorenog do 29.06. kliknite na poveznicu.

Van Grada d.o.o. traži konobara (m/ž), kuhara (m/ž), pomoćnog kuhara (m/ž) i sobara (m/ž) i to zbog povećanog opsega posla. Mjesto rada je grad Pag. Traže se ozbiljne, uredne i odgovorne osoba. Radno iskustvo je poželjno. Oglase ovog poslodavca možete pronaći na linku

Stolarski obrt Bade zapošljava na sljedećim pozicijama: stolar (m/ž) i pomoćni stolar (m/ž). Radno iskustvo nije potrebno. Mjesto rada je naselje Neviđane, a rok prijave 27.06. Za detalje i prijavu kliknite ovdje.

Auro Domus d.o.o., hrvatska novčarska institucija specijalizirana za financijske usluge i trgovinu zlatom, traži djelatnike za rad u mjenjačnici (m/ž) i to na području Istarske i Primorsko-goranske županije. Zapošljavaju u sljedećim gradovima i naseljima: Crikvenici, Novom Vinodolskom, Selcu, Krku, Baškoj, Malinskoj, Njivicama, Malom Lošinju, Cresu, Rapcu, Premanturi, Medulinu, Motovunu, Poreču, Funtani, Fažani i Rovinju. Radi se o sezonskom poslu. Glavni uvjet je osnovno znanje rada na računalu. Detalje natječaja možete potražiti na linku.

Zdravstvena ustanova Ljekarne Prima Pharme najveći je ljekarnički lanac koji broji više od 70 ljekarničkih jedinica širom Hrvatske. Iz ustanove traže farmaceute (m/ž) u Rijeci, Opatiji, Dubrovniku, Sisku i Osijeku. Novozaposlene osobe bit će zadužene za izdavanje lijekova, stručno savjetovanje pacijenata te farmaceutsku skrb. Od kandidata se očekuje VSS (magistar farmacije) te odobrenje za samostalan rad. Rok za slanje prijava je 09.06. Ostale uvjete natječaja potražite na linku.

Najveći proizvođač odjeće u srednjoj i istočnoj Europi, LPP traži voditelja trgovine (m/ž) u Puli i Rijeci. Novozaposlena osoba bit će zaduženja za motiviranje, mentoriranje, obuku prodajnog osoblja, zapošljavanje novih osoba, ispunjavanje prodajnih ciljeva, rješavanje pritužbi. Osim toga brinut će o zadovoljstvu kupaca te obavljati druge srodne poslove. Očekuju se dvije godine iskustva na sličnoj poziciji u tekstilnoj industriji. Kandidat mora imati izvrsne komunikacijske i organizacijske vještine te poznavati engleski jezik. Osim toga očekuje se znanje rada u programskom paketu MS Office. Nudi se konkurentska plaća uz bonuse. Natječaj je otvoren do 19.06. Za prijavu kliknite ovdje.

Workforce za svog klijenta, zapošljava prodajnog zastupnika u dućanskoj prodaji (m/ž). Očekuje vas dogovaranje i ugovaranje usluga s privatnim korisnicima, administracija korisničke dokumentacije i podataka o klijentima. U tim ćete se najbolje uklopiti ako imate minimalno srednjoškolsko obrazovanje, služite se engleskim jezikom, kao i MS Office-om. Poslodavac vam nudi fiksnu plaću, uz bonuse, ovisno o ostvarenom rezultatu. Mjesto rada je Rijeka. Ako ste motivirani za ovaj posao, prijavite se.

Eko Taxi zapošljava na poziciji vozač (m/ž) u Rijeci i traži pojedince koji više od uredskog računala vole vožnju i razgovor s ljudima. Idealni kandidati aktivni su vozači koji posjeduju vozačku dozvolu B kategorije, spremni su na rad u smjenama, imaju razvijene komunikacijske vještine, marljivi su, snalažljivi te odgovorni u radu. Ako želite posao gdje nijedan dan nije isti, pročitajte detalje oglasa i prijavite se.

Adria Grupa zapošljava građevinskog tehničara (m/ž). Očekuje vas rad na terenu. Novozaposlena osoba bavit će se organizacijom, vođenjem i izradom građevinske dokumentacije. Radi se na području Istarske, Primorsko-goranske, Zagrebačke županije te u gradu Zagrebu. Kandidat mora znati raditi na računalu, imati dvije godine radnog iskustva, ali i znati osnove engleskog jezika. Ako vam je natječaj zanimljiv kliknite ovdje i prijavite se!

Ugostiteljski obrt Bonaca traži pomoćnog konobara (m/ž) u općini Lopar. Radi se o sezonskom poslu. Poslodavac osigurava zajednički smještaj. Radno iskustvo nije potrebno, ali se očekuje završeno srednjoškolsko obrazovanje. Prijaviti se možete do 26.06. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na linku.

Ostatak bogate ponude poslova pronađite na portalu posao.hr. Sretno u pronalaženju posla!

TRAŽILICA POSLOVA

PRETRAGA

NEKRETNINE JADRANSKE HRVATSKE

IZRADA WEB STRANICA

povoljna izrada web stranica

PONUDA POSLOVA

VREMENSKA PROGNOZA

ZAKON O OTOCIMA

GLAS OTOKA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

www.glasotoka.hr
%d blogeri kao ovaj: