B2B susreti poduzetnica i poduzetnika u organizaciji Centra poduzetnica

B2B susreti poduzetnica i poduzetnika u organizaciji Centra poduzetnica
22 lipnja
09:09 2020

Kako bi svima koji su zainteresirani promišljati i doći do kvalitetnih ideja u sklopu “Novo normalnog poslovanja”, ponudili i kvalitetna rješenja za poduzetništvo, Centar poduzetnica je kreirao cijeli niz dodatnih aktivnosti u sklopu B2B susreta.

B2B susreti poduzetnica Hrvatske, u partnerstvu sa ZICER-om, (Zagrebačkim inovacijskim centrom) održat će se 23. rujna ove godine u Zagrebu. Sudjelovanje je besplatno, a prijave za dolazak na B2B susrete koji će se održati u prostoru ZICERa (Avenija Dubrovnik 15, Zagreb) obavljaju se putem maila: info@poduzetnica.hr.

“Na B2B susretima očekujemo više od 200 poduzetnica iz svih krajeva Hrvatske, ne samo naših članica, ali članova, nego svih onih koji se bave poduzetništvom ili ih zanimaju poslovne aktivnosti na realnom tržištu, a s ciljem da u uvjetima “novo normalnog” poslovanja iznađemo najkvalitetnija rješenja za uspješnu prodaju, odnose s klijentima, plasman proizvoda i usluga, međuljudske odnose prije svega u biznisu”, istaknula je Sanela Dropulić, voditeljica Centra poduzetnica. 

Kako bi svima koji su zainteresirani promišljati i doći do kvalitetnih ideja u sklopu “Novo normalnog poslovanja”, ponudili i kvalitetna rješenja za poduzetništvo, kreirali smo i cijeli niz dodatnih aktivnosti u sklopu B2B susreta 23. rujna 2020.

Pozivaju se stoga svi zainteresirani da se prijave za sudjelovanje na B2B susrete poduzetnica Hrvatske, koji će se održati 23. rujna od 10 do 14 sati u ZICERu, te iskoriste ovu odličnu priliku za unaprijeđenje poslovanja, napose jer su svi sadržaji besplatni uz prethodnu prijavu putem maila info@poduzetnica.hr s naznakom B2B susreti.

TRAŽILICA POSLOVA

PRETRAGA

NEKRETNINE JADRANSKE HRVATSKE

IZRADA WEB STRANICA

povoljna izrada web stranica

PONUDA POSLOVA

VREMENSKA PROGNOZA

ZAKON O OTOCIMA

GLAS OTOKA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

www.glasotoka.hr
%d blogeri kao ovaj: