Novih 85 slučajeva u Hrvatskoj, koronavirus i na otocima

Foto (ilustracija): Pixabay

Novih 85 slučajeva u Hrvatskoj, koronavirus i na otocima
27 lipnja
14:08 2020

U posljednja 24 sata zabilježeno je 85 novih slučajeva pa je do sada ukupno zabilježeno 2624 osoba pozitivnih na Covid-19.

Izradio: Sandro Puncet

Oboljeli su iz sljedećih županija: Grad Zagreb (42), Međimurska (1), Osječko-baranjska (20), Primorsko-goranska (2), Sisačko-moslavačka (4), Splitsko-dalmatinska (7), Virovitičko-podravska (1), Vukovarsko-srijemska (3), Zadarska (1) i Zagrebačka (4).

Od trenutno dostupnih informacija širenja koronavirusa i na otoke poznata su nam tri slučaja. Jedan je oboljeli u Klimnu, mjestu na području Općine Dobrinj na otoku Krku i drugi u Baški, a sedam njihovih kontakata su u samoizolaciji, javio je ranije danas Novi list.

Na Facebook stranici Grada Hvara objavljena je informacija o tamošnjem novom slučaju. Radi se o hrvatskom državljaninu koji je ovoga tjedna stigao u Hvar na sezonski rad te je zbog simptoma odmah po dolasku testiran na koronavirus. Nalazi se u samoizolaciji, a prema za sad dostupnim informacijama po dolasku u Hvar nije ostvario rizične kontakte.

Oporavilo se 2152 osoba, nema pacijenata na respiratoru, a bolnički se liječi 54 osobe. Preminulo je stotinu i sedam osoba.

Do sada je testirano 76.624 osobe, od toga 1187 u posljednja 24 sata.

TRAŽILICA POSLOVA

PRETRAGA

NEKRETNINE JADRANSKE HRVATSKE

IZRADA WEB STRANICA

povoljna izrada web stranica

PONUDA POSLOVA

VREMENSKA PROGNOZA

ZAKON O OTOCIMA

GLAS OTOKA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

www.glasotoka.hr
%d blogeri kao ovaj: