Obavijest o suzbijanju komaraca na području Grada Paga

Foto: Grad Pag / Boris Kacan

Obavijest o suzbijanju komaraca na području Grada Paga
28 lipnja
11:25 2020

Na području Grada Paga će se s utorka na srijedu, 30. lipnja na 01. srpnja, te u noći 02. srpnja provoditi mjere suzbijanja odraslih oblika komaraca (adulticidne dezinsekcije).

Suzbijanje komaraca obavljat će tvrtka Ciklon d.o.o. iz Zadra metodom hladnog orošavanja uz uporabu stroja koji aplicira kapljice insekticida u ULV spektru, čime se postiže bolje prekrivanje prostora i veća efikasnost, objabio je Grad Pag. Koristit će se preparat na bazi sintetskog piretrina (buhača), a.t. permetrin, piperonilbutoksid, S-bioaletrin niske toksičnosti za ljude i toplokrvne životinje. Formulacijski sistem osigurava evaporaciju vode iz kapljica spreja, produžujući tako korisno vrijeme djelovanja insekticida.

Iz Grada Paga mole građanstvo da u krugu svoga stambenog prostora, okućnice ili vrta isprazne zaostalu vodu u kantama, bačvama, posudama za cvijeće i sl. Na taj način postići će se sveobuhvatnost u suzbijanju komaraca a time i mirnije noći. Također, skreće se pozornost na vlasnike kućnih ljubimaca i pčelarima da svoje životinje ne izlažu izravnom utjecaju sredstava za zamagljivanje, već da ih smjeste u zatvorene prostore.

TRAŽILICA POSLOVA

PRETRAGA

NEKRETNINE JADRANSKE HRVATSKE

IZRADA WEB STRANICA

povoljna izrada web stranica

PONUDA POSLOVA

VREMENSKA PROGNOZA

ZAKON O OTOCIMA

GLAS OTOKA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

www.glasotoka.hr
%d blogeri kao ovaj: