Državljanin Turske osumnjičen za ubojstvo u pokušaju na Viru

Foto: Vedran Morin (arhiva)

Državljanin Turske osumnjičen za ubojstvo u pokušaju na Viru
29 lipnja
16:17 2020

Policijski službenici Odjela općeg kriminaliteta Službe kriminalističke policije i Prve policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjim državljaninom Turske s privremenim boravkom u Republici Njemačkoj, kojeg se sumnjiči za kazneno djelo protiv života i tijela.

Naime, 27-godišnjaka se sumnjiči da je 28. lipnja oko 01,00 sati u ugostiteljskom objektu na Viru, nakon kraćeg verbalnog i fizičkog sukoba nožem ozlijedio 29-godišnjaka, tako da mu je preklopnim nožem dužine 20 cm, dužine oštrice 8,5 cm, zadao ubod u predjelu leđa. Ozlijeđenom je u nedjelju u ranojutarnjim satima pružena liječnička pomoć u OB Zadar, gdje su mu konstatirane lakše tjelesne ozljeda te je zadržan na daljnjem liječenju.

Saznanja o događaju je policija zaprimila iz OB Zadar, a sumnja se kako je 27-godišnji strani državljanin nakon saznanja kako je policija započela kriminalističko istraživanje napustio područje Vira i zadarske županije. Međutim, policijski službenici ove policijske uprave u suradnji s policijskim službenicima PU ličko-senjske zatekli su ga u nedjelju, 28. lipnja poslijepodne u 16,10 sati, na autocesti A1 na području Like, dok je osobnim vozilom (D) napuštao područje RH te je priveden u prostorije zadarske policije na kriminalističko istraživanje.

Uz kaznenu prijavu zbog kaznenog djela ubojstva u pokušaju ( čl.110.st. 1. u svezi čl.34. KZ) 27-godišnji državljanin Turske je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

TRAŽILICA POSLOVA

PRETRAGA

NEKRETNINE JADRANSKE HRVATSKE

IZRADA WEB STRANICA

povoljna izrada web stranica

PONUDA POSLOVA

VREMENSKA PROGNOZA

ZAKON O OTOCIMA

GLAS OTOKA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

www.glasotoka.hr
%d blogeri kao ovaj: