Otvaraju se klubovi na paškoj plaži Zrće

Foto: viator.com

Otvaraju se klubovi na paškoj plaži Zrće
29 lipnja
10:59 2020

Pomno su se pratili preduvjeti za otvaranje klubova na svjetski poznatoj plaži Zrće, u bliskoj komunikaciji s nadležnim epidemiolozima i vlastima, i tek sad kad propisane odluke, mjere i preporuke to dozvoljavaju, kreće se u otvaranje ljetne klupske sezone, objavio je Index.hr.

Tako će u prvom tjednu srpnja svoja vrata otvoriti klubovi Kalypso, Papaya i Nomad, dok klub Noa već posluje posljednjih desetak dana. Jedno od najprepoznatljivijih klupskih party odredišta u svijetu, plaža Zrće, posljednjih 20 godina aktivno razvija raznovrsne turističke ponude, glazbene formate, rekreativne sadržaje i druga događanja te svojim djelovanjem privlači strane investitore, podiže kvalitetu i pomaže razvitku cjelokupne destinacije grada Novalje i otoka Paga. Klupski turizam Zrća u uobičajenim okolnostima obilježava velika posjećenost koja u pojedinim terminima sezone bilježi preko 13 tisuća gostiju, pa ga je pojava koronavirusa neizbježno snažno pogodila. U prilog tome ide i činjenica da sezona plaže inače započinje već sredinom svibnja, ističu sa Zrća.

“Smatramo kako je otvaranje ove ljetne sezone jedan od ključnih segmenata zadržavanja kontinuiteta turističkih dolazaka i posjeta pa tako i uspješne sljedeće sezone. Destinacija se održava aktualnom, a dolazak zainteresiranih gostiju koji Hrvatsku i plažu Zrće posjećuju već dugi niz godina može ostati neprekinut”, izjavila je Tea Cafuta, predstavnica klubova na plaži Zrće.

U Hrvatskoj su dopuštena događanja u zatvorenim prostorima pod strogo propisanim i određenim uvjetima, pa je sukladno tome još važnije naglasiti da je prednost klubova plaže Zrće to što se sva njihova događanja i klupski programi održavaju isključivo na otvorenom te što su vrlo veliki kvadraturom, čime dopuštaju uredno držanje propisane fizičke distance, ističu. Paralelno, u Švicarskoj je dopušteno i do tisuću ljudi u zatvorenom prostoru, dok su u Italiji događanja na otvorenom također dopuštena uz poštivanje fizičke distance, unatoč tome što je ona bila jedna od najpogođenijih zemalja.

TRAŽILICA POSLOVA

PRETRAGA

NEKRETNINE JADRANSKE HRVATSKE

IZRADA WEB STRANICA

povoljna izrada web stranica

PONUDA POSLOVA

VREMENSKA PROGNOZA

ZAKON O OTOCIMA

GLAS OTOKA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

www.glasotoka.hr
%d blogeri kao ovaj: