POSAO.HR Nova ponuda poslova donosi priliku za zapošljavanjem u Malom Lošinju, Pagu, Krku i Hvaru

PRess vizuali

POSAO.HR Nova ponuda poslova donosi priliku za zapošljavanjem u Malom Lošinju, Pagu, Krku i Hvaru
29 lipnja
16:58 2020

Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP 10 poslodavaca koji trenutno traže radnike.

Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

Emmezeta, trgovački lanac u maloprodaji namještaja, multimedije, bijele tehnike, te opreme za uređenje doma s prodajnim centrima u većini europskih zemalja, zbog poslovne ekspanzije traži skladištare (m/ž), stolare – montažere (m/ž), blagajnike (m/ž) i prodavače (m/ž) u Zadru, Dubrovniku i Kašteli. Očekuje vas rad u dinamičnom i prijatnom okruženju, odlični međuljudski odnosi te prilika za osobni i profesionalni razvoj. Aplicirajte!

Kamp Šimuni d.o.o. traži konobara (m/ž), frizera (m/ž), kuhara (m/ž), barmena (m/ž) te voditelja tehničke službe gradilišta (m/ž) na otoku Pagu. Natječaj su otvoreni do 13.07. Traže se vedre, odgovorne, kreativne i marljive osobe koje imaju položen vozački ispit. Voditelj tehničke službe gradilišta dobit će na raspolaganje službeni mobitel, laptop, smještaj, te stimulacije za dobar rad. Sve aktivne oglase ovog poslodavca možete pronaći na linku.

Falkensteiner Hotels & Residences, poznata hotelska grupacija koja ima više od 30 hotela u Europi traži kućnog majstora (m/ž), vrtlara (m/ž), kuhara (m/ž), pomoćnog kuhara (m/ž), konobara (m/ž), pomoćnog konobara (m/ž) i perača posuđa (m/ž) u naselju Punat na otoku Krku. Poslodavac nudi edukaciju i uvođenje u rad pri zapošljavanju, mogućnost profesionalnog razvoja i napredovanja, stimulativno radno okruženje te dodatna usavršavanja. Zvuči zanimljivo? Prijavite se! Natječaji su otvoreni do 19.07.

Poznata agencija House of Jobs, za potrebe svojeg klijenta traži konobare (m/ž) u Poreču, Makarskoj te na otoku Rabu. Traži se SSS, radno iskustvo u minimalnom trajanju od 7 godina, komunikativnost, ljubaznost. Kandidat mora biti spreman na rad pod pritiskom. Nudi se plaća u iznosu od oko 5.300 kuna. Poslodavac osigurava smještaj te 2 obroka na dan. Svi prekovremeni će biti plaćeni, a postoji i mogućnost ostvarivanja dodatnih bonusa te nagrada. Želite se prijaviti? Kliknite na poveznicu.

Bluesun Hotels & Resorts je jedan od najvećih hrvatskih hotelskih lanaca, u čijem se sastavu nalazi 20 hotela smještenih u 7 prekrasnih destinacija – Supetar, Bol, Omiš, Brela, Tučepi, Starigrad Paklenica i Marija Bistrica. Bluesun je sustav sa smještajnim kapacitetom od preko 5.500 kreveta koji se povrh odmorišne odlikuje kongresnom, sportskom i wellness ponudom. Iz poduzeća traže barmena (m/ž), kuhinjskog radnika (m/ž), pizza majstora (m/ž), kuhara (m/ž), sobara (m/ž), konobara (m/ž), pomoćnog konobara (m/ž), Wellness terapeuta (m/ž) u općini Bol. Poslodavac nudi brojne benefite. Prijavite se!

Društvo Jadranka Turizam zapošljava osobu na poziciji: spasilac na bazenu (m/ž) u Malom Lošinju. Bit ćete zaduženi za brigu o sigurnosti kupača, pružanje prve pomoći i spašavanje života te za obavljanje drugih srodnih poslova. Traže se odlične organizacijske i komunikacijske vještine. Kandidat mora biti brz i spretan. U obzir dolaze osobe koje imaju Uvjerenje o osposobljenosti za spasioca na otvorenim vodama Hrvatskog Crvenog križa ili Međunarodnu licencu o osposobljenosti za spasioca na otvorenim vodama. Prednost se daje kandidatima koji imaju radno iskustvo. Za detalje o načinu prijave kliknite ovdje.

Obrt Lenko Celent zapošljava na sljedećim pozicijama: konobar (m/ž), kuhar (m/ž), pizza majstor (m/ž) i pomoćni kuhar (m/ž). Mjesto rada je Ugljan. Osiguran je zajednički smještaj. Ostale informacije možete pronaći na sljedećem linku.

Osnovna škola Selca zapošljava učitelja glazbene kulture (m/ž) u naselju Selca i to na neodređeno vrijeme, 15 sati tjedno. Glavni uvjet za zapošljavanje je VSS. Za detalje i prijavu kliknite ovdje.

Uslužni obrt Jagodna iz Hvara planira zaposliti radnika u vili (m/ž). Kandidat mora Imati završenu trogodišnju ili četverogodišnju srednju školu te minimalno pola godine radnog iskustva. Radi se o sezonskom poslu, a poslodavac osigurava smještaj. Ako vas zaposle bit ćete zaduženi za pomoć u restoranu, čišćenje apartmana i ostalih prostora u vili i oko nje, dočekivanje i posluživanje gostiju. Poželjno je poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu. Želite se prijaviti? Kliknite ovdje.

Alya d.o.o. traži 2 pomoćna radnika u kuhinji (m/ž) na otoku Hvaru. Minimalan uvjet za prijavu je završena osnovna škola. Vaši zadaci bit će ispomoć u kuhinji te pranje posuđa. Poslodavac osigurava smještaj, koji ćete dijeliti s drugim zaposlenicima. Za dodatne informacije kliknite ovdje.

Ostatak bogate ponude poslova pronađite na portalu posao.hr. Želimo vam sreću prilikom prijave!

TRAŽILICA POSLOVA

PRETRAGA

NEKRETNINE JADRANSKE HRVATSKE

IZRADA WEB STRANICA

povoljna izrada web stranica

PONUDA POSLOVA

VREMENSKA PROGNOZA

ZAKON O OTOCIMA

GLAS OTOKA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

www.glasotoka.hr
%d blogeri kao ovaj: