POSAO.HR Donosimo vam ovotjednu ponudu poslova na otocima

PRess vizuali

POSAO.HR Donosimo vam ovotjednu ponudu poslova na otocima
06 srpnja
14:14 2020

Iskoristite potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri!

Prijavite se na portalu posao.hr i sretno u potrazi za poslom.

Kamp Šimuni d.o.o. zapošljava na otoku Pagu na sljedećim pozicijama: pomoćni radnik u kuhinji (m/ž), šanker/ barmen (m/ž), voditelj tehničke službe gradilišta (m/ž), kuhar (m/ž), konobar (m/ž). Osigurani su smještaj i obroci. Provjerite detalje i aplicirajte.

Reca d.o.o. zapošljava prodajnog savjetnika za kupce autoservisnog sektora (m/ž) za područje Primorje i Istre. Rok prijave je 13.7. Potrebna je minimalna srednja stručna sprema i spremnost na stalni terenski rad. Poslodavac nudi odgovarajuću fiksnu plaću sa stimulativnim dijelom sukladnim učinku te službeno vozilo. Prijavite se na linku.

INA Grupa traži pripravnika u INA Grupi (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 17.7. Poslodavac nudi edukaciju i usavršavanje vještina uz mentora, stimulativna primanja i svu potrebnu opremu za rad. Radno vrijeme je fleksibilno, a jednom tjedno može se raditi i od kuće. Aplicirajte.

Cvajko Motori u potrazi su za mehaničarom/ serviserom (m/ž). Mjesto rada je Crikvenica, a rok prijave 16.7. Potrebno je radno iskustvo i vozačka dozvola A i B kategorije. Aplicirajte.

Uslužni obrt Lahor traži djelatnika za unutarnje čišćenje i pospremanje jahti (m/ž) i djelatnika za čišćenje sanitarnih prostora u marini (m/ž). Mjesto rada je Punat, otok Krk. Prijaviti se možete najkasnije s 13.7. Nudi se smještaj, a iskustvo nije potrebno. Aplicirajte ovdje.

Falkensteiner Hotels & Residences traži kućnog majstora (m/ž), vrtlara (m/ž), kuhara/ pomoćnog kuhara (m/ž), konobara/ pomoćnog konobara (m/ž) i perača posuđa (m/ž). Mjesto rada je Punat, otok Krk. Provjerite što nudi Falkensteiner i prijavite se najkasnije do 19.7. putem linka.

Ugostiteljski obrt “Dva Ferala”, vl. Ivan Mišković, zapošljava kuhara (m/ž) u Pagu. Rok prijave je 15.7. Poslodavac osigurava smještaj. Provjerite kako aplicirati.

Vir Turizam d.o.o. zapošljava pomoćnog kuhara (m/ž) u Viru. Potrebno je radno iskustvo od godine dana, a poslodavac nudi zajednički smještaj. Rok prijave je 10.7. Kako aplicirati, provjerite na linku.

Ars j.d.o.o. traži pomoćnog pekara (m/ž) u Pagu. Rok prijave je 25.7. Provjerite kako ostvariti prijavu putem linka.

Maris, obrt za ugostiteljstvo, zapošljava na konobare (m/ž) na Silbi. Rok prijave je 15.7. Poslodavac nudi smještaj, a potrebna je srednja stručna sprema. Provjerite kako aplicirati ovdje.

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla!

HEPi

MOBILNA APLIKACIJA MJADROLINIJA

TRAŽILICA POSLOVA

PRETRAGA

IZRADA WEB STRANICA

povoljna izrada web stranica

PONUDA POSLOVA

VREMENSKA PROGNOZA

ZAKON O OTOCIMA

GLAS OTOKA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

www.glasotoka.hr
%d blogeri kao ovaj: