Zaplijenjeno 16 kilograma marihuane koju je 36-godišnjak nosio u putnoj torbi

Foto: PU splitsko-dalmatinska

Zaplijenjeno 16 kilograma marihuane koju je 36-godišnjak nosio u putnoj torbi
11 srpnja
11:03 2020

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga i PGP Imotski dovršili su kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakom provedenim zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Naime, službenici Carinske uprave, Službe za mobilne jedinice Split, su prethodno 9. srpnja 2020. na naplatnoj postaji Dugopolje u koferu koji se nalazio u prtljažnom prostoru autobusa pronašli ukupno 16.240 grama droge marihuane zapakirane u 15 PVC vrećica.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičenik s namjerom krijumčarenja droge s područja Zagrebačke županije i radi daljnje preprodaje na području Splitsko-dalmatinske županije protivno odredbama Zakona o suzbijanju zlouporabe droga nabavio drogu, a potom je predao na prijevoz kao prtljagu u autobusu koji je prometovao na relaciji iz Zagreba u Imotski.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 36-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu.

HEPi

MOBILNA APLIKACIJA MJADROLINIJA

TRAŽILICA POSLOVA

PRETRAGA

IZRADA WEB STRANICA

povoljna izrada web stranica

PONUDA POSLOVA

VREMENSKA PROGNOZA

ZAKON O OTOCIMA

GLAS OTOKA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

www.glasotoka.hr
%d blogeri kao ovaj: