POSAO.HR Traži se kuhar na Pagu, sobar na Viru, pizza pekar i pomoćni kuhar na Korčuli

PRess vizuali

POSAO.HR Traži se kuhar na Pagu, sobar na Viru, pizza pekar i pomoćni kuhar na Korčuli
13 srpnja
11:48 2020

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri!

Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Pepco traži nove radne snage na pozicijama: voditelj trgovine (m/ž), zamjenik voditelja trgovine (m/ž) i blagajnik/ prodavač (m/ž). Mjesto rada je Krk. Rok prijave je 20.7. Poslodavac nudi stimulativna primanja, priliku za razvoj, popust za zaposlenike. Potrebno je iskustvo na sličnim poslovima, najmanje srednjoškolsko obrazovanje i računalna pismenost. Prijavite se.

Metis d.d. zapošljava transportnog skladišnog manipulanta (m/ž). Mjesto rada je Rijeka. Rok prijave je 20.7. Potrebna je završena osnovna škola. Potražite kako aplicirati ovdje.

INA Grupa traži pripravnika u INA Grupi (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 17.7. Poslodavac nudi edukaciju i usavršavanje vještina uz mentora, stimulativna primanja i svu potrebnu opremu za rad. Radno vrijeme je fleksibilno, a jednom tjedno može se raditi i od kuće. Aplicirajte.

Mandi d.o.o. traži kuhara (m/ž) u Selcu. Rok prijave je 31.7. Poslodavac nudi smještaj, a potrebna je srednja stručna sprema. Posao se sastoji od pripremanja jela i ostalih kuharskih poslova u konobi My Way u Selcu. Provjerite više na linku.

Cvajko Motori u potrazi su za mehaničarom/ serviserom (m/ž). Mjesto rada je Crikvenica, a rok prijave 16.7. Potrebno je radno iskustvo i vozačka dozvola A i B kategorije. Aplicirajte.

Falkensteiner Hotels & Residences traži kućnog majstora (m/ž), vrtlara (m/ž), kuhara/ pomoćnog kuhara (m/ž), konobara/ pomoćnog konobara (m/ž) i perača posuđa (m/ž). Mjesto rada je Punat, otok Krk. Provjerite što nudi Falkensteiner i prijavite se najkasnije do 19.7. putem linka.

Ugostiteljski obrt Viktorija traži kuhara (m/ž) u Pagu. Rok prijave je 31.7. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine. Poslodavac nudi zajednički smještaj. Provjerite kako ostvariti prijavu ovdje.

Ugostiteljski obrt Vagabundo traži sobara u apart hotelu (m/ž). Mjesto rada je Vir, a rok prijave 31.8. Radno iskustvo nije važno. Poslodavac osigurava smještaj. Provjerite više na linku.

Škver, obrt za ugostiteljstvo, traži pomoćnog kuhara (m/ž). Mjesto rada je Korčula. Potrebna je srednja stručna sprema, a poslodavac nudi samački smještaj. Rok prijave je 31.7. Detalje pronađite ovdje.

Pizzeria Caenazzo zapošljava pizza pekara (m/ž). Mjesto rada je Korčula, a rok prijave 31.7. Nudi se samački smještaj, a potrebna je srednja stručna sprema. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla!

HEPi

MOBILNA APLIKACIJA MJADROLINIJA

TRAŽILICA POSLOVA

PRETRAGA

IZRADA WEB STRANICA

povoljna izrada web stranica

PONUDA POSLOVA

VREMENSKA PROGNOZA

ZAKON O OTOCIMA

GLAS OTOKA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

www.glasotoka.hr
%d blogeri kao ovaj: