POSAO.HR Traže se kuhari, konobari, barmeni, pizza majstori i sobari u Malinskoj i Bolu na Braču

Foto (ilustracija): Pixabay

POSAO.HR Traže se kuhari, konobari, barmeni, pizza majstori i sobari u Malinskoj i Bolu na Braču
20 srpnja
14:27 2020

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri!

Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Casa De Mar Nekretnine d.o.o. zapošljavaju pomoćnika u prodaji nekretnina (m/ž). Mjesto rada su Crikvenica ili Krk. Rok prijave je 28.7. Poslodavac nudi ugodno radno okruženje s obukom i vođenjem, mogućnost napredovanja i iznadprosječnih primanja. Prijavite se.

Trgovina Krk d.d. traži mesara (m/ž) u Krku. Rok prijave je 17.8. Potrebno je više izvršitelja. Traži se radno iskustvo od godinu dana i vozačka dozvola B kategorije. Poželjno je poznavanje jednog stranog jezika. Provjerite više na linku.

Byder projektiranje d.o.o. traži novo radno osoblje u Malinskoj: sobar (m/ž), konobar (m/ž), kuhar (m/ž), pomoćni konobar (m/ž), pomoćni kuhar (m/ž). Traži se više osoba na radnim mjestima. Rok prijave je 10.8. Provjerite kako aplicirati na željeni posao putem linka.

Bass d.o.o. traži prodavača (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 24.7. Potrebna je srednja stručna sprema, minimalno dvije godine radnog iskustva i znanje rada na računalu. Prijavite se ovdje.

Građevinski obrt Piljo traži pomoćnog građevinskog radnika (m/ž), zidara (m/ž) i tesara (m/ž). Mjesto rada je Kornić, a rok prijave je 17.8. Potrebno je više izvršitelja na pozicijama, a poslodavac nudi smještaj. Potražite kako aplicirati.

Mandi d.o.o. traži kuhara (m/ž) u Selcu. Rok prijave je 31.7. Poslodavac nudi smještaj, a potrebna je srednja stručna sprema. Posao se sastoji od pripremanja jela i ostalih kuharskih poslova u konobi My Way u Selcu. Provjerite više na linku.

Pinkman d.o.o. traži web programera (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 14.8. Potrebno je više izvršitelja na poziciji s iskustvom od tri godine. Poslodavac nudi primanja prema dogovoru i nivou znanja te mogućnost napredovanja. Provjerite više na linku.

Obiteljski dom Đebnar Klara zapošljava njegovatelja (m/ž) u Lovranu. Rok prijave je 15.8. Posao se sastoji od njege i skrbi za starije osobe. Provjerite detalje ovdje.

Kamp Šimuni d.o.o. traži voditelja tehničke službe gradilišta (m/ž). Mjesto rada su Kamp Šimuni na otoku Pagu. Rok prijave je 14.8. Potrebno je minimalno dvije godine iskustva samostalnog vođenja gradilišta, snalažljivost, kreativnost, komunikativnost. Poslodavac nudi smještaj ukoliko osoba ne stanuje na području sjedišta kompanije. Aplicirajte.

Bluesun Hotels & Resorts traži barmena (m/ž), mesara (m/ž), pizza majstora (m/ž), sobarica (m/ž), konobar (m/ž), kuhinjski radnik/ perač suđa (m/ž), kuhar (m/ž), pomoćni konobar (m/ž), wellness terapeut (m/ž). Lokacija rada je Bol na Braču. Provjerite detalje poslova i prijavite se putem linka.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla!

HEPi

MOBILNA APLIKACIJA MJADROLINIJA

TRAŽILICA POSLOVA

PRETRAGA

IZRADA WEB STRANICA

povoljna izrada web stranica

PONUDA POSLOVA

VREMENSKA PROGNOZA

ZAKON O OTOCIMA

GLAS OTOKA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

www.glasotoka.hr
%d blogeri kao ovaj: