Domovinski pokret: Vlada je financirala proslavu pokolja nad Hrvatima sa 100.000 kuna

Foto: Dražen Prša (arhiva)

Domovinski pokret: Vlada je financirala proslavu pokolja nad Hrvatima sa 100.000 kuna
27 srpnja
09:19 2020

Iz Hrvatskoga sabora je stiglo priopćenje Kluba zastupnika Domovinskog pokreta s današnje konferencije za medije.

“U vremenu kada se državni proračun teško puni, kada velike za sustav relevantne tvrtke drastično smanjuju plaće svojim zaposlenicima, kada ljudi dobivaju otkaze, kad ne znamo gdje će se zaustaviti pad standarda, Hrvatska vlada financira skup kojim se slavi genocidni pokolj nad Hrvatima u Borićevcu i u okolnim mjestima – i to sa 100 tisuća kuna”, naglašavaju iz Domovinskog pokreta, koji smatra nedopustivim održavanje proslave kojom se slavi pokolj nad vlastitim narodom.

“To je odvratno i shizofreno. Pogotovo uzmete li u obzir da su na taj dan, među ostalim, ubijeni svi članovi jedne obitelji, obitelji Ivezić. 24-ero djece, žena, staraca i ostalih. Ali, ta se proslava jučer ipak dogodila, a hrvatska je Vlada financirala sa 100 tisuća kuna našeg novca, novca hrvatskih poreznih obveznika”, poručuju iz ove stranke. 

Domovinski pokret u ime hrvatskih poreznih obveznika traži od predsjednika Vlade RH, Andreja Plenkovića ministra financija Zdravka Marića precizni izvještaj, prikaz na što se točno potrošilo 100 tisuća kuna u nedjelju 26. srpnja u Srbu.

“Vlada odgovara Saboru, tražimo detaljnu specifikaciju troškova na što se jučer potrošila svaka lipa od izdvojenih 100 tisuća kuna iz Hrvatskog državnog proračuna”, zaključuju iz Domovinskog pokreta.

HEPi

MOBILNA APLIKACIJA MJADROLINIJA

TRAŽILICA POSLOVA

PRETRAGA

IZRADA WEB STRANICA

povoljna izrada web stranica

PONUDA POSLOVA

VREMENSKA PROGNOZA

ZAKON O OTOCIMA

GLAS OTOKA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

www.glasotoka.hr
%d blogeri kao ovaj: