POSAO.HR Traži se recepcionar u Puntu, knjigovođa, konobar i kuhar u Malom Lošinju i Hvaru, sobar u Korčuli…

Foto (ilustracija): Pixabay

POSAO.HR Traži se recepcionar u Puntu, knjigovođa, konobar i kuhar u Malom Lošinju i Hvaru, sobar u Korčuli…
27 srpnja
13:58 2020

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri!

Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Falkensteiner traži recepcionara (m/ž) u Puntu na otoku Krku. Rok prijave je 12.8. Potrebna je stručna sprema hotelijerskog ili ekonomskog usmjerenja, znanje minimalno dva strana jezika te iskustvo rada na istim ili sličnim poslovima. Poslodavac nudi edukaciju i uvođenje u rad pri zapošljavanju, mogućnost profesionalnog razvoja. Prijavite se.

Royal Exclusive j.d.o.o. traži agenta za posredovanje u prometu nekretninama (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, a rok prijave 24.8. Potrebno je više osoba na poziciji. Posao se sastoji od terenske obrade i prezentacije nekretnina kupcima. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, poznavanje rada na računalu, dobre organizacijske i komunikacijske vještine. Potražite kako aplicirati.

Galeb ugostiteljski obrt traži pomoćnog konobara (m/ž) i pomoćnog kuhara (m/ž). Mjesto rada je Mali Lošinj, a rok prijave 7.8. Potrebna je minimalno završena osnovna škola. Poslodavac nudi smještaj. Provjerite kako aplicirati ovdje.

Trgovina Krk d.d. traži mesara (m/ž) u Krku. Rok prijave je 17.8. Potrebno je više izvršitelja. Traži se radno iskustvo od godinu dana i vozačka dozvola B kategorije. Poželjno je poznavanje jednog stranog jezika. Provjerite više na linku.

Byder projektiranje d.o.o. traži novo radno osoblje u Malinskoj: sobar (m/ž), konobar (m/ž), kuhar (m/ž), pomoćni konobar (m/ž), pomoćni kuhar (m/ž). Traži se više osoba na radnim mjestima. Rok prijave je 10.8. Provjerite kako aplicirati na željeni posao putem linka.

Priko j.d.o.o. u potrazi je za knjigovođom (m/ž) u Malome Lošinju. Rok prijave je 22.8. Potrebno je više osoba na poziciji. Traži se radno iskustvo od minimalno godinu dana. Potrebno je poznavanje rada na programu Synesis. Više na linku.

Lenko Celent traži pomoćnog kuhara (m/ž), kuhara (m/ž) i konobara (m/ž). Mjesto rada je Ugljan, a rok prijave 31.7. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od godine dana. Više o poslovima provjerite ovdje.

Mi & Ti uslužni obrt traže iznajmljivača vozila (m/ž). Mjesto rada je Hvar, a rok prijave 2.8. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema i znanje engleskog jezika. Poslodavac nudi plaću do 8.000 kuna. Provjerite kako aplicirati.

Bonaca, obrt za ugostiteljstvo, traži kuhara (m/ž). Mjesto rada je Hvar, a aplicirati možete najkasnije do 12.8. Potrebno je radno iskustvo od tri godine. Poslodavac nudi smještaj. Više o poslu ovdje.

HTP Korčula d.d. traži sobara (m/ž). Mjesto rada je Korčula, a rok prijave 31.7. Potrebno je više izvršitelja. Traže se spretnost, pouzdanost i korektnost u radu. Poslodavac nudi smještaj i odlične radne uvjete. Provjerite detalje o poslu ovdje.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

HEPi

MOBILNA APLIKACIJA MJADROLINIJA

TRAŽILICA POSLOVA

PRETRAGA

IZRADA WEB STRANICA

povoljna izrada web stranica

PONUDA POSLOVA

VREMENSKA PROGNOZA

ZAKON O OTOCIMA

GLAS OTOKA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

www.glasotoka.hr
%d blogeri kao ovaj: