VIDEO Iz Općine Šolta odgovorili na upit o bučnim radovima u Stomorskoj zbog kojih su odlazili jahtaši

Preslika

VIDEO Iz Općine Šolta odgovorili na upit o bučnim radovima u Stomorskoj zbog kojih su odlazili jahtaši
30 srpnja
15:24 2020

U Facebook grupi “Otok Šolta – jedni za druge” objavljena je snimka u kojoj se vide radovi na cesti, a zbog glasne buke koji su isti izazvali pojedini jahtaši privezani uz rivu odlučiti su isploviti.

Nastavno na događanja sa video zapisa, poslali smo upit prema Općini Šolti kako bi nas informirali o tim radovima. Odgovor prenosimo u nastavku.. 

“Općinsko vijeće Općine Šolta je donijelo Odluku o izmjenama Odluke o zabrani radova za vrijeme turističke sezone koju možete vidjeti u Službenom glasniku Općine Šolta broj 07/20. Navedenom Odlukom zbog pandemije uzrokovane Covid-19 infekcijom za ovo ljeto nema zabrane radova na otoku. Dakle, radovi su dozvoljeni, uz izuzetak da za 7. i 8. mjesec investitori trebaju imati odobrenje Općinskog načelnika.

Radovi u Stomorskoj su bili radovi na priključenju kuća na kanalizacijski sustav. Investitor je bio Vodovod i kanalizacija Split d.o.o. i isti su ishodili potrebno odobrenje. Također, možemo vas izvijestiti da su predmetni radovi okončani prije tri dana, u ponedjeljak 27. 07. 2020. godine”, navodi se u odgovoru Općine Šolta.

Snimku koja je nastala nedugo prije datuma koji navode iz Općine Šolta, portalu Glas otoka za potrebe ovoga članka ustupio je čitatelj portala. Na snimci je zabilježen trenutak kada se jahtaš odlučio odvezati, a kako kažu svjedoci, nije bio jedini koji je tog trenutka odlučio isploviti. 

HEPi

MOBILNA APLIKACIJA MJADROLINIJA

TRAŽILICA POSLOVA

PRETRAGA

IZRADA WEB STRANICA

povoljna izrada web stranica

PONUDA POSLOVA

VREMENSKA PROGNOZA

ZAKON O OTOCIMA

GLAS OTOKA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

www.glasotoka.hr
%d blogeri kao ovaj: