21. siječnja 2021.
GLAS OTOKA LOŠINJ SLIDER

Prvenstvo Hrvatske u atletici: Lošinjanka treća na 800 metara

U organizaciji Hrvatskog atletskog saveza i AK Agram u Zagrebu je 8. i 9. kolovoza održano Pojedinačno prvenstvo Hrvatske u atletici za seniore i seniorke, a medalju je osvojila i jedna otočanka.

PRess

Rođena Lošinjanka Sara Vidaković, koja nastupa za AK Dinamo-Zrinjevac, na stadionu Mladosti uz Savu bila je treća u utrci na 800 metara. Najbrža je bila Maja Pačarić iz AK Varaždin (2:10,74), Ivona Zemunik (ASK Split) osvojila je srebro (2:11,96), dok je Sara Vidaković (AK Dinamo-Zrinjevac) uzela broncu (2:12,88).

PRess

24-godišnja Sara članica je Atletskoga kluba Dinamo-Zrinjevac gotovo sedam godina, a više o njezinim uspjesima i atletskim počecima otkrit ćemo u ekskluzivnom razgovoru za Glas otoka. Dodajmo k tome da Sara redovito trenira na svom otoku, a kako ekskluzivno doznajemo, postoji veliki interes atletskih klubova, nacionalnih i međunarodnih, za treninzima na Lošinju. 

PRess

Rezultate PH u atletici možete pregledati na stranicama HAS-a

PRess
(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")