ga('send', 'pageview');

APSYRTIDES.info

IMPRESUM

Dobrodošli na internetske stranice apsyrtides.info, web mjesto zamišljeno po uzoru na Internet Monitor, u ovom slučaju na lokalnoj razini.

E-publikacija Apsyrtides.info nastala je kao nadopuna Facebook mjestu za društvo i kulturu “Stranica za promociju Lošinja”, koje uskoro obilježava desetu obljetnicu (siječanj 2010. – siječanj 2020.), a kao poticaj za daljni rast i razvoj medijskoga pluralizma na Lošinju i Cresu. Na portalu osim autorskih, možete pronaći medijske objave s drugih portala i društvenih mreža o lošinjsko-creskom arhipelagu, kao i novosti iz drugih krajeva Hrvatske.

Ukoliko imate tekst ili priopćenje, kritiku, prijedlog ili fotografiju/e, trebate najavu sportskog ili kulturnog događanja, te isto želite objaviti na stranicama Apsyrtides.info (može i anonimno), budite slobodni koristiti adresu e-pošte losinjpress@gmail.com. Također, javiti se možete u slučaju vaše potrebe za oglašavanjem, objavu sponzoriranog PR članka, intervjua, medijsko pokroviteljstvo i razne druge oblike suradnje. 

Iza portala ne stoje lokalne vlasti, turističke agencije, političke stranke i pojedinci, svjetonazorske udruge niti kojekakve teorije zavjere oko toga zašto je isti pokrenut. Apsyrtides.info u potpunosti je neovisan medij na kojemu je cenzura nepoznat pojam i kritički stavovi unutar zakonskih okvira slobodno se objavljuju. Bilo kakav oblik govora mržnje, netrpeljivosti ili omalovažavanja nije prihvatljiv, te će se takvi komentari brisati bez prethodnog upozorenja.

PRATITI NAS MOŽETE NA FACEBOOKU, INSTAGRAMU I TWITTERU

Facebook stranica “Apsyrtides.info

Partnerska Facebook stranica: “Stranica za promociju Lošinja

Partnerska Facebook stranica “Glas turizma

Instagram profil

Twitter profil

YouTube kanal Apsyrtides Info

Apsyrtides.info – neovisni medij cresko-lošinjskog arhipelaga (23. rujna 2019.)

OSNIVAČ I UREDNIK

Vedran Morin

(redovni član Hrvatskoga novinarskog društva od 2013. godine, mat. br. čl. 5951-14) 

VANJSKI SURADNICI

Dražen Prša

(novinar, Lika i Zagreb)

Sendi Smoljo

(fotograf, Pula)

Martina Lazar

(rubrika za recepte)

SJEDIŠTE

Vittorio Craglietto 8a, Mali Lošinj

Iz drugih medija: U rad pušten portal Apsyrtides.info

RIJEKA EPK 2020.

PRETRAGA

PONUDA POSLOVA

KONGRES PODUZETNICA 2020.

studeni 2019
P U S Č P S N
« lis    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

APSYRTIDES.info NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

...legenda koja živi...