Pixabay

UVJETI KORIŠTENJA

Uvjeti korištenja sadržaja s internetskih stranica www.apsyrtides.info regulirani su ovim Uvjetima korištenja sadržaja. Smatra se kako su korisnici u svakom trenutku upoznati s Uvjetima korištenja sadržaja koji su na snazi, te ih razumjeli i prihvatili u cijelosti.

Uvjeti korištenja sadržaja

1. Korištenjem sadržaja internetske stranice www.apsyrtides.info smatra se kako su korisnici upoznati s ovim Uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja web stranice te prihvaćaju koristiti njezin sadržaj isključivo u nekomercijalne svrhe, za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. Apsyrtides.info se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem bilo kojeg dijela sadržaja.

2. Ove internetske stranice sadrže informacije i autorska djela te oglasne sadržaje koji se objavljuju u skladu sa Zakonom o medijima, Zakonom o elektroničkim medijima i Zakonom o autorskom pravu i srodnim pravima i mogu se koristiti samo u skladu s navedenim propisima.

3. Informacije na internetskim stranicama www.apsyrtides.info informativnog su sadržaja i Apsyrtides.info zadržava pravo promjene ili ukidanja bilo kojeg sadržaja na portalu bez prethodne najave. Apsyrtides.info ne odgovara ni za kakve posljedice prouzrokovane promjenama sadržaja, niti je odgovoran za eventualne štete nastale zbog tipografskih pogrešaka.

4. Pojam korištenja internetskih stranica www.apsyrtides.info ni u kom slučaju se ne smije tumačiti u smislu iskorištavanja, eksploatacije, oponašanja, iskrivljavanja smisla, zlonamjernog tumačenja ili drugog skrivenog postupka u odnosu na sadržaj stranica, te se moraju odobriti od osoba kojih se tiče ako je to potrebno.

5. Internetske stranice www.apsyrtides.info sastoje se od vlastitih sadržaja, sadržaja poslovnih partnera i oglašivača, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja, te linkova na vanjske stranice. Apsyrtides.info nema nadzor nad sadržajem vanjskih stranica, te se u potpunosti odriče svake odgovornosti vezane uz sadržaj na internetskim stranicama kreiranim od strane trećih osoba.

6. Internetske stranice www.apsyrtides.info mogu se koristiti isključivo za osobnu uporabu. Ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka glavnog i odgovornog urednika portala Apsyrtides.info ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu portalu Apsyrtides.info ili bilo kojoj trećoj strani. Mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava.

7. Zabranjeno je javno prikazivanje, objavljivanje, prenošenje, mijenjanje, reproduciranje, sudjelovanje u prijenosu ili prodaji, distribucija, izrada kopija, otpremanje te svaka druga vrsta uporabe sadržaja ovih stranica ili jednog njihova dijela te odabir i usklađivanje njihova sadržaja bez izričitog prethodnog pismenog dopuštenja glavnog i odgovornog urednika portala Apsyrtides.info i drugih vlasnika autorskih prava. Ako je takvo dopuštenje dano, nije dopušteno brisati ili mijenjati postojeće podatke koji se odnose na autorsko pravo i/ili na trgovački znak.

8. Prenošenje autorskih tekstova i fotografija objavljenih na internetskim stranicama www.apsyrtides.info dopušteno je i bez izričitog pristanka glavnog i odgovornog urednika portala Apsyrtides.info, ali pod uvjetom da se na iste navodi direktan link. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na portalu Apsyrtides.info prenese suprotno ovim Uvjetima, protiv prekršitelja će biti pokrenut pravni postupak za naknadu štete.

9. Poslovni odnos između posjetitelja i oglašivača na ovim internetskim stranicama isključivo je stvar poslovnog dogovora posjetitelja i oglašivača. Apsyrtides.info ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu, niti za štetu nastalu korištenjem poslovnih oglasa objavljenih na www.apsyrtides.info.

10. Korisnicima internetskih stranica www.apsyrtides.info strogo je zabranjeno:

– objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće hrvatske ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvrjedljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način,

– objavljivanje, slanje i razmjena informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima,

– lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe,

– prikrivanje porijekla sadržaja kojeg se objavljuje ili šalje putem portala Apsyrtides.info,

– objavljivanje, slanje i razmjenu sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom,

– objavljivanje, slanje i razmjena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, ili putem obmane,

– svjesno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme,

– prikupljanje, čuvanje i objavljivanje osobnih podataka drugih posjetitelja portala i korisnika.

11. Komentari objavljeni na portalu Apsyrtides.info ne odražavaju stav vlasnika i uredništva. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora također ne moraju biti ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi.

12. Apsyrtides.info zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku, te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internetskim stranicama.

HEPi

MOBILNA APLIKACIJA MJADROLINIJA

TRAŽILICA POSLOVA

PRETRAGA

IZRADA WEB STRANICA

povoljna izrada web stranica

PONUDA POSLOVA

VREMENSKA PROGNOZA

ZAKON O OTOCIMA

kolovoz 2020
P U S Č P S N
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

GLAS OTOKA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

www.glasotoka.hr